Nokia N8 va fi lansat in Europa in data de 25 septembrie, intr-un numar limitat de unitati

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.605 ori
<b>Nokia N8 va fi lansat in Europa in data de 25 septembrie, intr-un numar limitat de unitati</b>Mult-asteptatul terminal Nokia N8 va fi lansat in Europa in data de 25 septembrie, dupa cum afirma un post oficial al finlandezilor pe web. Aceasta lansare vine cu o luna mai tarziu decat anuntase directorul PR Nokia Eurasia Victoria Eremin, intarzierea...

Mult-asteptatul terminal Nokia N8 va fi lansat in Europa in data de 25 septembrie, dupa cum afirma un post oficial al finlandezilor pe web. Aceasta lansare vine cu o luna mai tarziu decat anuntase directorul PR Nokia Eurasia Victoria Eremin, intarzierea fiind cauzata de implementarea lui Symbian^3 pe terminal.

Handsetul mai are o problema: va sosi intr-un numar limitat de unitati pe piata, in vreme ce Nokia ii rezolva problemele cu softul. Astfel, vom vedea un update de software pentru Symbian^3 in noiembrie, conform unor surse din Rusia. Acest update va include, printre altele, o noua versiune a browserului WebKit, suport DivX si va rezolva si probleme cu stabilitatea platformei.

Nokia N8 va costa 628 dolari, cel putin in Rusia, unde handsetul va sosi la pachet cu o carcasa din silicon. Intre timp, aflam ca Nokia Italia ofera deja acest model prin pre-comanda, cu mentiunea ca el va fi livrat la finalul lunii septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×