BlackBerry-ul cu clapeta isi face aparitia in varianta neagra

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.235 ori

Boy Genius Report ne-au obisnuit cu vesti bune si cu noutati si iata-i dezvaluindu-ne misteriosul terminal BlackBerry Kickstart, primul telefon cu clapeta din seria BlackBerry, acum in varianta neagra. Nu avem detalii despre acest handset, dar din imagine...

Boy Genius Report ne-au obisnuit cu vesti bune si cu noutati si iata-i dezvaluindu-ne misteriosul terminal BlackBerry Kickstart, primul telefon cu clapeta din seria BlackBerry, acum in varianta neagra.

BlackBerry KickStart

Nu avem detalii despre acest handset, dar din imagine putem deduce ca acesta este real, de vreme ce poza nu pare a fi un fals. Lookul acestui BlackBerry aduce mai mult cu cel al unui Motorola, iar cel mai interesant aspect al sau este cu siguranta tastatura. Cum a reusit RIM sa inghesuie o tastatura QWERTY pe acest terminal, doar producatorul canadian stie. Un lucru e cert: va fi infernal sa apasam acele taste si am prefera de o mie de ori tastatura virtuala a lui iPhone.

Suntem intr-unul dintre acele rare momente in care speram ca un telefon sa fie zvon, de vreme ce compania care il va lansa si-ar strica blazonul cu un astfel de produs. La urma urmei e o mare diferenta intre proaspat lansatul Bold, viitorul Thunder si acest Kickstart. Sa fie pretul singurul avantaj al acestui handset?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×