Imagini cu iPhone 3G, de data asta reale

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.077 ori
<b>Imagini cu iPhone 3G, de data asta reale</b>Boioglu ne aduce vestea zilei din universul iPhone, o serie de imagini care chiar par spy shots cu cel mai asteptat telefon al anului. Observam ca iPhone 3G este alb, iar carcasa sa este fabricata din plastic, dupa cum aflam initial. Prima serie de...

Boioglu ne aduce vestea zilei din universul iPhone, o serie de imagini care chiar par spy shots cu cel mai asteptat telefon al anului. Observam ca iPhone 3G este alb, iar carcasa sa este fabricata din plastic, dupa cum aflam initial.

Prima serie de imagini cu iPhone 3G prezenta un terminal de culoare neagra, pentru ca apoi sa aflam ca handsetul va fi disponibil in variante diferite de culoare, printre care si alb, conform aceluiasi Boioglu . Evident, primele variante au fost falsuri, iar lista de specificatii tehnice nu aparuse inca. Dupa cateva zile, varianta de culoare neagra a revenit, impreuna cu GPS, servicii de televiziune mobila si suport pentru videoconferinte.

iPhone White

Iata ca lucrurile se schimba din nou, iar iPhone 3G este iarasi alb si are partea din spate curbata, care face loc unei baterii mai mari, necesara pentru "infometatul" handset 3G. Alegerea unei carcase albe este neobisnuita pentru Apple acum, de vreme iPod-ul si MacBook-ul sunt disponibile in variante argintii. Exista si o veste proasta, daca ne raportam la noile imagini: nu exista o camera pentru videoconvorbiri, cel putin nu una frontala. Sa avem de-a face iarasi cu un zvon?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×