BlackBerry UNI va fi un smartphone cu o extra lentilă pentru cameră, design cu tastatură glisantă; Iată-l brevetat!

2.687 ori
<b>BlackBerry UNI va fi un smartphone cu o extra lentilă pentru cameră, design cu tastatură glisantă; Iată-l brevetat!</b>A trecut ceva vreme de la debutul ultimului model de smartphone BlackBerry și ne întrebăm desigur ce se întâmplă și dacă firma canadiană mai are ceva în pregătire. Răspunsul ar fi că da, ni se pregătește lansarea unui terminal numit UNI

În ziua de azi avem o veritabilă avalanşa de terminale mobile, care scapă pe web zilnic, majoritatea fiind cele pregătite pentru MWC 2018. În schimb BlackBerry-uri nu prea vedeam cel puţin până azi, când a apărut un brevet al telefonului aşa numit BlackBerry UNI.

BlackBerry UNI

Acest terminal pare să revină la formatul consacrat de BlackBerry Priv, doar că adoptă şi ceva extra în zona camerei: vine cu o a doua lentilă, auxiliară pentru cameră. Greu de crezut că au trecut 3 ani de când a debutat Priv, dar aşa e, iar formatul nu mai e chiar trendy în ziua de azi, cu acea tastatură glisantă.

BlackBerry UNI

Observăm că noutatea principală e faptul că porţiunea glisantă cu tastatura are o lentilă suplimentară, care vine în faţa camerei la glisare. Atunci când avem tastatura glisantă în jos folosim camera în varianta standard, iar atunci când închidem acel mecanism câştigăm extra funcţionalitate odată cu suprapunerea lentilei. Ar putea fi o lentilă wide angle, fisheye, macro sau zoom.

Nu ştim exact când va sosi acest BlackBerry UNI, dar ştim că în toamna anului trecut se lucra la un smartphone nou BlackBerry, cu numele de cod BBF100 şi care venea cu tastatură QWERTY şi procesor Snapdragon 660. Acel model avea o rezoluţie de 1620 x 1080 pixeli, indicând un format asociat unui model cu tastatură. Sunt şanse să vedem o prezentare la MWC 2018 şi eventual şi o versiune derivată tot de la TCL, sub numele Alcatel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×