BlackBerry Key2 apare în variante cu 4 și 6 GB RAM în cadrul GeekBench

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 827 ori
<b>BlackBerry Key2 apare în variante cu 4 și 6 GB RAM în cadrul GeekBench</b>Printre următoarele terminale mobile ce se pregătesc de lansare îl avem și pe BlackBerry Key2, handset ce va adopta o tastatură qwerty și de această dată o cameră duală. Prin intermediul testului benchmark GeekBench descoperim că telefonul

Deși canadienii de la BlackBerry nu își mai produc singuri dispozitivele mobile, tradiția continuă astfel că noi modele cu tastatură qwerty continuă să ajungă pe piață. După cum am aflat cu ceva timp în urmă, BB are în plan și lansarea unui succesor pentru BlackBerry KeyOne, dispozitiv care aparent va fi cunoscut drept BlackBerry Key2 și care va soi în variante cu 4 și 6 GB de RAM.

BlackBerry Key2

Acest detaliu ne este confirmat de către o listare GeekBench, test care ne dezvăluie și prezența procesorului octa-core Qualcomm Snapdragon 660 și a sistemului de operare Android 8.1 Oreo. După cum puteți vedea, diferențele de punctaj între cele două variante nu sunt deloc uriașe, modelul cu 4 GB RAM obținând în mod misterios rezultate mai bune decât cel cu 6 GB RAM.

BlackBerry Key2

Din punct de vedere al look-ului, Key2 nu va oferi schimbări spectaculoase, astfel că vom avea același ecran pătrat de tip tactil, respectiv o tastatură fizică qwerty cu rol de touchpad. Butonul space va găzdui scanner-ul de amprente, iar în spate avem o cameră duală care cel mai probabil va oferi efect bokeh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×