BlackBerry-uri cu Windows Phone 7? Pe aproape... Microsoft pregătește o schimbare de format pentru WP Apollo și Tango

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 857 ori
<b>BlackBerry-uri cu Windows Phone 7? Pe aproape... Microsoft pregătește o schimbare de format pentru WP Apollo și Tango</b>Viitoarele versiuni de Windows Phone vor face cu siguranță trecerea și la noi formaturi de design, după cum indică un zvon ajuns recent pe web. Următorul handset WP7 ar putea arăta precum cel de mai jos, care mă duce cu gândul la speculațiile...

Viitoarele versiuni de Windows Phone vor face cu siguranță trecerea și la noi formaturi de design, după cum indică un zvon ajuns recent pe web. Următorul handset WP7 ar putea arăta precum cel de mai jos, care mă duce cu gândul la speculațiile recente cu privire la o achiziție a celor de la RIM de către Microsoft.

Ei bine, actualizările WP Tango și Apollo vor fi cele care vor aduce schimbările de design. Cea standard, cunoscută deja drept Chassis 1 (ecran 800 x 480, CPU de 1 GHz, 256 MB RAM) va deveni învechită și va fi urmată de Chassis 1.5 (Mango, CPU Scorpion, camera frontală). Apoi va veni Chassis 2 (Tango OS, 480 x 320 pixeli, design tip BlackBerry suport LTE) și Chassis 3 (Apollo OS, 1280 x 720, CPU dual core).

Versiunea Tango va sosi împreună cu suportul LTE la începutul anului viitor, în vreme ce rezoluțiile 720p vor fi disponibile de abia pe Windows Phone 8 aka Apollo, către finalul lui 2012. și acum imaginați-vă un Nokia cu o asemenea lista de dotări și designul lui Nokia N9... parcă încep să și uit că va exista un iPhone 5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×