BlackBerry Z10 copiază un telefon din China, ar putea fi interzis În aceasta țară!

1.773 ori
<b>BlackBerry Z10 copiază un telefon din China, ar putea fi interzis În aceasta țară!</b>Din ciclul "am trăit să o vedem și pe asta", o companie din China acuza RIM că le-ar fi copiat designul de telefon atunci când au creat modelul BlackBerry Z10. Acesta e primul telefon cu BlackBerry 10 OS, care se va lansa la finalul acestei luni. Hai...

Din ciclul "am trăit să o vedem și pe asta", o companie din China acuza RIM că le-ar fi copiat designul de telefon atunci când au creat modelul BlackBerry Z10. Acesta e primul telefon cu BlackBerry 10 OS, care se va lansa la finalul acestei luni. Hai să vedem exact despre ce e vorba.

Se pare că BlackBerry Z10 ar semăna leit cu telefonul JiaYu G3. Acum, la drept vorbind chinezii clonează telefoane chiar înainte ca ele să se lanseze și am văzut cum Meizu are un concept de tableta care ar face și un iPad 5 gelos. S-a întâmplat de multe ori ca în China să se producă terminale cu design ce prezicea viitoare trenduri ale marilor producători. E foarte puțin probabil că RIM să fi furat acest design, dar compania chineză nu e gata să treacă cu vederea acest aspect și e posibil să asistăm la un proces.

Ca și Apple, RIM vede China că o potențială zona de creștere pentru viitor, deci o interdicție locală a noului flagship i-ar afecta destul de mult. Sincer să fiu nu mi se pare că aceste două telefoane seamănă atât de mult încât să merite o bătălie la tribunal, mai ales că modelul din China are butoane capacitive și nu se îngustează în partea superioară și inferioară precum BlackBerry-ul. Voi ce credeți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×