BlackBerry Z10 În noi imagini, "Întovărășit" cu un iPad

1.501 ori
<b>BlackBerry Z10 În noi imagini, "Întovărășit" cu un iPad</b>Brandul BlackBerry nu a spus mare lucru în acest an și dacă nu mă înșel nici un model nou nu a ajuns în țara noastră în ultimele luni. Nu că RIM ar fi lansat prea multe terminale în acest an... în fine, lucrurile se vor schimba începând de...

Brandul BlackBerry nu a spus mare lucru în acest an și dacă nu mă înșel nici un model nou nu a ajuns în țara noastră în ultimele luni. Nu că RIM ar fi lansat prea multe terminale în acest an... în fine, lucrurile se vor schimba începând de luna viitoare, când producătorul canadian va prezenta BB 10 OS și două noi terminale mobile: BlackBerry Z10 și X10.

Pe X10 l-ați văzut deja într-o serie de imagini, iar tastatura sa fizică arata precum cea virtuală din BB 10 OS. Acum îl vedem din nou pe Z10, cunoscut în prealabil și ca L Series sau London. Pe acest model vi l-am prezentat deja de atâtea ori, încât ne simțim de parcă îl avem deja în buzunar. Am văzut clipuri hands on, capturi de ecran, fotografii clare live, fotografii de presă și obișnuitele poze neclare de acum câteva luni. Ce ne place la acest device? Ei bine, designul e un punct forte, mai ales marginile foarte discrete în partea superioară și inferioară și lipsa de butoane, în favoarea unor gesturi pentru control.

BlackBerry Z10 În noi imagini, "Întovărășit" cu un iPad

Ultimele zvonuri despre BlackBerry Z10 indică faptul că acest telefon va sosi cu un procesor TI OMAP 4470 dual core de 1.7 GHz, înlocuit de un Qualcomm Snapdragon MSM8960 în Canada și SUA. în plus, vom avea la dispoziție pe modelul din imagine un display de 4.2 inch, cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli, 2 GB RAM, 16/32 GB memorie internă, LTE, camera de 8 megapixeli, slot microSD, port micro HDMI și o baterie de 1800 mAh înlăturabila.

BlackBerry Z10 În noi imagini, "Întovărășit" cu un iPad

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×