BlackBerry Z10 va costa 560 de euro, arată o scurgere de informații

1.234 ori
<b>BlackBerry Z10 va costa 560 de euro, arată o scurgere de informații</b>Unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale începutului de an este BlackBerry Z10, primul smartphone BB 10 OS de la RIM. Despre acest model știm cam tot ce se poate afla, de la specificații, la felul în care arata și am văzut și un hands on...

Unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale începutului de an este BlackBerry Z10, primul smartphone BB 10 OS de la RIM. Despre acest model știm cam tot ce se poate afla, de la specificații, la felul în care arata și am văzut și un hands on video și o comparație cu iPhone 5 a acestui model. Ei bine, astăzi îi aflăm și prețul.

Z10 a fost surprins în inventarul unui retailer important din Marea Britanie, unde este listat în varianta de culoare albă. Telefonul ar urma să coste 560 de euro și are numele de cod BLAZ10WHI, care se potrivește cu scăpări precedente de informații. Prețul de aici se aplică pentru terminalul deblocat, care evident va costa mai puțin cu abonament. Vă reamintesc că zvonurile afirmă că BlackBerry Z10 va veni cu un ecran de 4.2 inch, cu rezoluție 1280 x 768, conectivitate LTE, procesor dual core de 1.5 GHz, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă.

Terminalul ar urma să dispune și de slot microSD, WiFi, GPS, o cameră de 8 megapixeli și o baterie de 1800 mAh, înlăturabila. Z10 va avea și port HDMI din câte știm și la ultima scăpare pe web, el ar urma să ajungă în magazine în prima jumătate a lunii februarie. Vă reamintesc că pe 30 ianuarie se lansează BB 10 OS și vor fi prezentate și modelele Z10 si X10 tot atunci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×