Blackphone, telefonul anti-hacker rootat În mai puțin de 5 minute

Autor:  | Publicat în:  Backphone 961 ori
<b>Blackphone, telefonul anti-hacker rootat În mai puțin de 5 minute</b>Intitulat a fi cel mai sigur telefon atunci când vine vorba de securitate, iată că Blackphone, un terminal realizat în parteneriat de către Silent Circle și Geeksphone, nu este atât de sigur pe cât se așteptau utilizatorii. &nbsp; în cadrul unui...

Intitulat a fi cel mai sigur telefon atunci când vine vorba de securitate, iată că Blackphone, un terminal realizat în parteneriat de către Silent Circle și Geeksphone, nu este atât de sigur pe cât se așteptau utilizatorii.

în cadrul unui eveniment de securitate denumit BlackHat ce a avut loc în Las Vegas, un participant a reușit să treacă peste sistemele de siguranță din Blackphone în doar 5 minute. După cum am aflat anterior, Blackphone vine la pachet cu o versiune customizată de Android denumită PrivatOS care permite o mulțime de funcții de criptare și securitate.

Cu toate acestea, se pare că toate funcțiile aduse de către compania de comunicații criptate Silent Circle nu prea și-au făcut treaba. Până în acest moment, singura platformă care poate fi numită cu adevărat “cea mai sigură” este nimeni alta decât cea dezvoltată de către BlackBerry, companie despre care aflam că distribuie în acest moment telefoane criptate către Guvernul German.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×