Blasfemia secolului: telefonul Steve Jobs ar veni cu Android; Numele CEO-ului "confiscat" de italieni

3.001 ori
<b>Blasfemia secolului: telefonul Steve Jobs ar veni cu Android; Numele CEO-ului "confiscat" de italieni</b>Surprizele de pe final de an nu se opresc, aflând astăzi detalii despre o adevărată blasfemie. Ni se dezvăluie că doi italieni numiți Vincenzo şi Giacomo Barbato au descoperit faptul că numele Steve Jobs nu este înregistrat pe niciunde

Dacă Steve Wozniak a fost văzut folosind şi tehnologie a rivalilor, Steve Jobs nu ar fi fost prins niciodată cu aşa ceva. Între timp numele său a fost pângărit prin înfiinţarea unei companii italiene care i-a confiscat numele lui Jobs pentru a realiza... telefoane cu Android.

Doi antreprenori italieni din industria fashion au înregistrat drepturile de autor pentru numele "Steve Jobs" şi asta la nivel global. În prima fază tinerii din Napoli vor lansa doar produse vestimentare sub acest brand, care are un cotor de măr muşcat în formă de "J" ca logo. Vincenzo şi Giacomo Barbato au descoperit că numele Steve Jobs nu a fost înregistrat în Europa.

Zis şi făcut şi în 2012 au început procedura de a obţine drepturile asupra sa. A fost realizat şi un studiu de piaţă pentru a vedea dacă va prinde acest brand, iar rezultatul a fost pozittiv. Evident avocaţii din Cupertino au obiectat, dar până la urmĂ italienii au avut câştig de cauză. La urma urmei cu mafia napoletanĂ nu te pui, după cum ne arată şi serialul Gomorra.

Apple nu comentează asupra acestui subiect, iar documentele oficiale de la biroul de Copyright UE indică faptul că "steve jobs" şi "STEVE JOBS" sunt în proprietatea lui Vincenzo Barbato. Acum că au trecut temerile legate de procese, cei doi fondatori lucrează la produse electronice, fără a dezvălui prea multe detalii. Blasfemia absolută ar fi să aibă Android, ceea ce şi cred că se va întâmpla.

De aici totuşi până la a vinde produsele în SUA e distanţă mare. Iar avocaţii Apple şi-ar putea încorda ceva mai mult muşchii în această speţă. Altfel vom ajunge să cumpărăm tricouri cu Barcelona marca Cristiano Ronaldo şi alte antiteze tâmpite.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×