Apare o nouă listă a telefoanelor Samsung ce vor primi actualizarea la Android Oreo; iată ce modele sunt menționate

11.375 ori
<b>Apare o nouă listă a telefoanelor Samsung ce vor primi actualizarea la Android Oreo; iată ce modele sunt menționate</b>Descoperim astăzi online o nouă listă a terminalelor Samsung ce vor primi actualizarea la Android Oreo, listă ce conține o mulțime de handset-uri după cum vedeți mai jos. Este confirmat update-ul la Oreo și pentru Galaxy S6 așa cum aflam

Posesorii de smartphone-uri Samsung sunt curioși să afle când și dacă smartphone-ul lor va primi actualizarea la Android 8.0 Oreo, lămurire ce vine astăzi într-un fel sau altul sub forma unei liste postate pe Weibo. Sunt incluse numeroase telefoane, tablete și chiar noile modele A 2018 care aparent vor veni cu Nougat din fabrică, urmând să primească Oreo ulterior. Nu știm cât de credibilă este sursa, așa că așteptăm și o confirmare din partea Samsung înainte de a ne face prea mari speranțe.

Update Oreo

Vedem menționate și smartphone-uri precum Samsung Galaxy S6, asta în situația în care chiar zilele trecute aflam despre o confirmație semi-oficială a sosirii lui Oreo și pe acest device. Toate produsele din lista de față vor include funcții precum Autofill, modul Picture in Picture și alte modificări ce țin de bug-uri și securitate.

Întreaga listă o vedeți mai sus în imaginea cu pricina și teoretic ar trebui să vedem Oreo sosind până la finalul acestui an pe Samsung Galaxy S8, S8+ și Galaxy Note 8. Dacă publicul tot plătește o căruță de bani pe asemenea telefoane ar trebui totuși ca Samsung să tragă tare pentru a actualiza flagship-urile mult mai devreme..

Am văzut cum Sony se descurcă excelent la acest capitol și nici Nokia nu stă deloc rău, reușind să aducă update-ul la Oreo pe smartphone-ul Nokia 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×