Bling bling: Samsung Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge disponibile acum în variante acoperite cu aur

1.702 ori
<b>Bling bling: Samsung Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge disponibile acum în variante acoperite cu aur</b>Pentru cei care nu considera că e de ajuns să ai un gadget auriu, există evident variantele suflate cu aur. Pentru acest public exclusivist există acum şi versiuni de Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge &icirc;mpodobite cu preţiosul metal. &nbsp;...

Pentru cei care nu considera că e de ajuns să ai un gadget auriu, există evident variantele suflate cu aur. Pentru acest public exclusivist există acum şi versiuni de Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge împodobite cu preţiosul metal.

Karalux Store s-a ocupat de aceste terminale, iar rezultatul poate fi admirat în fotografiile din acest articol. Procesul a fost mai interesant decât vă aşteptaţi, pentru că inginerii au desfăcut handseturile şi au folosit un procedeu în 10 paşi. Terminalele sunt fabricate din aluminiu Seria 7000, care e cu 60% mai dur şi mai uşor decât oţelul inoxidabil. Ei bine, acele componente metalice sunt supuse unui procedeu complex de acoperire cu metal preţios, aşezat pe un material de bază şi acoperit cu un strat protector special.

Bling bling: Samsung Galaxy Note 5 şi Galaxy s6 Edge disponibile acum în variante acoperite cu aur

E vorba de acelaşi procedeu care aureşte şi componentele unui Rolls Royce. Aceasta personalizare costă 355 de dolari, iar telefonul cumpărat deja "blinguit" costă 1110 dolari. Puteţi găsi astfel de bijuterii în Hanoi la magazinul Karalux, care poate acoperi cu aur cam orice.

Bling bling: Samsung Galaxy Note 5 şi Galaxy s6 Edge disponibile acum în variante acoperite cu aur

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×