Blițul dual LED de pe iPhone 5S confirmat de o nouă fotografie ajunsă pe web

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.210 ori
<b>Blițul dual LED de pe iPhone 5S confirmat de o nouă fotografie ajunsă pe web</b>Am mai văzut imagini cu iPhone 5S până acum, ba chiar câteva cu o serie de componente ale terminalului asamblate și o fotografie neclară cu spatele său, care părea să indice prezența unui locaș mai mare pentru bliț. Ei bine, astăzi...

Am mai văzut imagini cu iPhone 5S până acum, ba chiar câteva cu o serie de componente ale terminalului asamblate și o fotografie neclară cu spatele său, care părea să indice prezența unui locaș mai mare pentru bliț. Ei bine, astăzi speculațiile cu privire la bliț se adeveresc și se pare că avem de-a face cu un bliț dual LED.

O sursă apropiată de furnizorii de componente și Apple afirma că unul dintre LED-uri din setupul dual LED va avea o nuanță albăstrie pentru a menține balansul de alb la un nivel excelent. Revenind la obișnuita serie de zvonuri legate de noul terminal, acesta ar putea aduce o cameră de 13 megapixeli, noul procesor Apple A7, o baterie mai bună și un scanner pentru amprente.

Se tot insistă pe acest zvon al scanării de amprente, deși mie mi se improbabil să vedem tehnologia pusă în aplicare. Ecranul va rămâne probabil la 4 inch și îmi vine greu să cred că rezoluția se va schimba, deoarece asta ar da de muncă dezvoltatorilor, care trebuie să rescaleze aplicațiile lor. iPhone 5S ar urma să sosească la toamnă, împreună cu un iPhone low cost. Voi ce model veți alege?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×