HTC One, coșmarul service-urilor; Dezasamblarea sa prezintă un terminal dificil de reparat (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 8.498 ori
<b>HTC One, coșmarul service-urilor; Dezasamblarea sa prezintă un terminal dificil de reparat (Video)</b>De parcă dezasamblarea lui HTC One de la iFixit nu era de ajuns, cei de la etradesupply au realizat un clip în care ne prezintă modul în care putem face disecția acestui terminal flagship. Trebuie să menționăm și că iFixit i-a dat lui HTC One...

De parcă dezasamblarea lui HTC One de la iFixit nu era de ajuns, cei de la etradesupply au realizat un clip în care ne prezintă modul în care putem face disecția acestui terminal flagship. Trebuie să menționăm și că iFixit i-a dat lui HTC One nota 1 din 10 pentru "reparabilitate".

Motivele acestei note mici? După cum se vede și în clip, e foarte greu să deschizi telefonul, deși 2 unelte sunt sfinte în astfel de ocazii: pana de chitară și ventuza. Cei de la iFixit afirmă că e aproape imposibil să deschizi smartphone-ul fără să îi distrugi partea din spate a carcasei. Asta înseamnă că va fi foarte greu să înlocuim componentele fără pagube însemnate.

Presupun că la un moment dat HTC va prefera să își ofere o unitate nouă decât să treacă prin acest proces de înlocuire agasant. Bateria este ascunsă sub motherboard și lipită de rama din mijloc, ceea ce o face foarte greu de înlocuit. Mecanismul display-ului nu se poate înlocui și nu poate fi accesat fără a înlătura capacul din spate, ceea ce face repararea ecranului aproape imposibilă.

Mai multe detalii aflați aici, dar pot spune deja că nu aș dori să lucrez la un service ce repara modele HTC One...

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×