Jocurile verii lui 2013 pe telefoane, tablete și chiar și console (Editorial)

2.981 ori
<b>Jocurile verii lui 2013 pe telefoane, tablete și chiar și console (Editorial)</b>Pentru că este vara și foarte mulți dintre voi sunt fie în vacanță, fie în concediu, am decis să scriu un material despre jocurile verii și de ce nu, despre jocurile anului 2013. Fie că e vorba de tablete, telefoane și console, aflați detalii...

Pentru că este vara și foarte mulți dintre voi sunt fie în vacanță, fie în concediu, am decis să scriu un material despre jocurile verii și de ce nu, despre jocurile anului 2013. Fie că e vorba de tablete, telefoane și console, aflați detalii despre ce e HOȚ de jucat acum și ce va fi HOT atunci când afară nu mai e Cald.

The Last of Us

Probabil cel mai promițător joc pe care l-am cumpărat în ultima vreme, acest titlu e o dezamăgire care rupe serios buzunarul, la 239 de lei. De menționat că jocul e doar pentru PS3 și de menționat înainte să cheltuiți această sumă faptul că jocul este ușor dezamăgitor. Mai toată lumea îl vede drept jocul anului și cu toții sunt uimiți de el, dar nu e chiar așa. Avem de-a face cu un joc cu zombii, un joc post apocaliptic care arata și se mișca exact ca Uncharted, doar ca într-un univers mai întunecat. Dacă vreți un joc doar pentru poveste, ei bine o să vă placă Last of Us, dar pentru mine acest titlu e cam de nota 8.

Icebreaker: a Viking Voyage

Icebreaker: a Viking Voyage

Jocul s-a lansat azi pe iOS și este produs de către Rovio. E vorba de un titlu foarte interesant aici, deși cam scump, el costând puțin peste 2 euro. Spun interesant deoarece sunt combinate mai multe mecanici de joc: puțin din Angry Birds, puțin din Slice It și avem un titlu care presupune că gamerul să taie gheață cu degetul pe ecran, astfel încât niște vikingi să poată să o spargă și să elibereze alți războinici. Am jucat cam o oră din acest joc și deși e atractiv, cu siguranță nu e noul Angry Birds. Vine si un review cat de curand!

Despicable Me: Minion Rush

Despicable Me: Minion Rush

Disponibil gratuit pe iOS și Android, acest titlu a primit deja un review de la mine și acesta e în curs de upload pe YouTube. Mi-a plăcut jocul mult, deoarece îmi amintește de Subway Surfers, cel mai bun endless runner de la Temple Run încoace. Să fim serioși, Temple Run e foarte overrated și mai ales urmările sale sunt mult prea lăudate. Minion Rush are personaje simpatice, mini game-uri cu unicorni și rachete și 2 medii în care puteți alerga: oraș și laborator, plus o bătălie cu un boss.

Plants vs Zombies 2

Plants vs Zombies 2

Jocul se lansează în iulie și din păcate el va sosi doar pe iOS. Spun din păcate pentru utilizatorii de Android, deoarece fiind posesor de iPad Mini, eu abia aștept ziua lansării. Partea bună e că jocul e gratuit și creatorii săi afirma că ne vom putea descurca și fără achiziții în aplicație. Din câte am înțeles va exista și o posibilitate de a juca cu zombii în loc de plante.

Dead Trigger 2

Dead Trigger 2

Un alt joc pe care îl așteptam peste o săptămână sau două, Dead Trigger 2 vine, dacă mă întrebați pe mine ca un joc benchmark pentru super tablete, super telefoane și super procesoare. Pe terminalele cu adevărat puternice el va arăta fantastic și sunt curios dacă de această dată creatorii săi mai au vreo înțelegere cu Nvidia, sau poate cu Qualcomm. Sper că inamicii să fie ceva mai variați decât în primul titlu... Jocul vine pe iOS și Android, din câte știu.

Remember Me

Remember Me

Jocul despre care toată lumea vorbește concomitent cu Last of Us, Remember Me va fi găsit pentru PC, PS3 și Xbox 360. La el situația e invers față de Last of Us: criticii îl atacă, publicul îl adoră. Jocul amintește ușor de Mirror's Edge, doar că fără parkour. Jucați cu un personaj feminin amnezic în Parisul anilor 2100 și căutați să hackuiti/furați amintirile altora. Art design-ul jocului e deosebit, dar gameplay-ul e repetitiv.

Badland

Badland

Un joc care m-a cucerit total și un titlu de nota 10, pe care trebuie să îl ai pe iPhone este Badland. Uitați orice joc de tip puzzle sau aventura, deoarece acest titlu e genial. El costa puțin peste 3 euro și amintește ușor de World of Goo și Contre Jour. Veți controla un soi de arici lichefiat, care se poate clona, divide, crește în dimensiuni sau micșora, pe măsură ce plutește într-o lume întunecată și periculoasă. Veți trece printre copaci, metale ascuțite, mecanisme complexe și totul în ritmul unui side scrolling de mare calitate. Badland se poate juca cu o singură mână, apăsând din când în când pe ecran și trecând de capcane prin salturi, rostogoliri și... inteligența. Review-ul e gata de filmare!

Asphalt 8 și Modern Combat 5

Asphalt 8

Primul va sosi vară, iar al doilea la toamnă (sau chiar mai târziu). Aceste producții Gameloft vor debuta pe Android și iOS, probabil cu un mic avantaj pentru iOS. Asphalt 8 pare a aduce o grafică mai bună decât Asphalt 7, care era prea arcade pentru un joc cu pretenții. Vom avea parte de mai multe mașini și circuite și sper eu, de aceeași senzația de viteză din Asphalt 7. Modern Combat 5 nu mi se pare o îmbunătățire uriașă față de MC 4, poate doar schimbarea de peisaj să fie apreciată. La MC4 am apreciat mult multiplayerul, varietatea de arme și dialogul ușor exagerat al personajului negativ.

Modern Combat 5

Apropo, Modern Combat 4 tocmai a primit un update cu o hartă a Barcelonei și câteva nivele și arme noi. Download now!

Care dintre aceste jocuri vă surâd, pe care le veți juca și care nu merită banii voștri munciți?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×