Blochează telefonul Symbian cu FaceLock, prin recunoaștere facială, o nouă idee născută la Nokia World (Video)

1.509 ori
<b>Blochează telefonul Symbian cu FaceLock, prin recunoaștere facială, o nouă idee născută la Nokia World (Video)</b>E interesant faptul că la doar câteva zile după ce Windows 8 a scăpat pe web în versiunea prerelease și au existat indicii că va exista o metodă de logare și autentificare pe bază de recunoaștere facială, aceeași tehnologie ajunge și pe...

E interesant faptul că la doar câteva zile după ce Windows 8 a scăpat pe web în versiunea prerelease și au existat indicii că va exista o metodă de logare și autentificare pe bază de recunoaștere facială, aceeași tehnologie ajunge și pe Symbian.

Ideea aparține unui dezvolvator care a creat o aplicație cu scopul de blocare sau deblocare a unui terminal Symbian pe baza recunoașterii fetei utilizatorului. Aplicația a fost dezvoltată în cadrul inițiatvieiNokia World și a fost implicat environmentul Qt și softurile asociate pentru dezvoltarea sa.

Cu tot mai multe aplicații și jocuri hackuite să funcționeze cu sistemul de camere/controller de pe Xbox, Microsoft Kinect, e posibil că viitorul să arate astfel la capitolul autentificare, login și deblocare. întrebarea e: cât de specializat este acest sistem și oare o falcă umflată după dentist ne va deforma profilul recunoscut de cameră?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×