Orange aduce iPhone 4 alb În România, cu abonamentul Pantera Albă

2.320 ori
<b>Orange aduce iPhone 4 alb În România, cu abonamentul Pantera Albă</b>De la iDantero aflăm o teorie interesantă și anume că Orange România va aduce în țară terminalul iPhone 4 în varianta albă, împreună cu un abonament special, numit Pantera Albă. Suntem curioși ce beneficii va include acest abonament și...

De la iDantero aflăm o teorie interesantă și anume că Orange România va aduce în țară terminalul iPhone 4 în varianta albă, împreună cu un abonament special, numit Pantera Albă. Suntem curioși ce beneficii va include acest abonament și orice ponturi la acest capitol sunt binevenite în secțiunea Comentarii.

Cât despre iPhone-ul alb, acesta a fost așteptat cu nerăbdare de unii, cu nepăsare de alții, deoarece este la urma urmei același iPhone 4. Ce s-a modificat este grosimea, dar doar cu 0.2 mm în plus, poate destul încât să afecteze compatibilitatea cu unele carcase oficiale, dar asta rămâne de văzut. Alte modificări includ schimbarea poziției senzorului de proximitate și modicari ale camerei în privința modului în care încorporează lentila.

Rețineți că varianta albă a lui iPhone 4 sosește pe piață la 10 luni după ce terminalul de culoare neagră a debutat și nu oferă în plus decât... o nuanță. Nu vă faceți griji pentru Apple, deoarece se vor găsi întotdeauna fani adevărați care să cumpere, unii chiar posesori de iPhone 4 negru!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×