Blog pentru clientii i-mode de la Cosmote

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.781 ori
<b>Blog pentru clientii i-mode de la Cosmote</b>Cosmote Romania a lansat in urma cu o saptamana un blog care se axeaza pe subiecte din domeniul tehnologiei si telecomunicatiilor. Operatorul doreste astfel sa obtina feedback din partea utilizatorilor serviciului i-Mode. La ora actuala doar 5 angajati...

Cosmote Romania a lansat in urma cu o saptamana un blog care se axeaza pe subiecte din domeniul tehnologiei si telecomunicatiilor. Operatorul doreste astfel sa obtina feedback din partea utilizatorilor serviciului i-Mode.

La ora actuala doar 5 angajati Cosmote au postat pe Imodeblog.ro, iar acest numar va creste odata cu dezvoltarea blogului, ca si gama de subiecte abordate. Blogul reprezinta la ora actuala un portal destinat clientilor i-Mode,iar toate posturile acestuia se refera la serviciul oferit de Cosmote. De asemenea blogul va fi util in cazul anunturilor atunci cand noi feature-uri vor fi disponibile, dar si pentru afisarea terminalelor compatibile si a numeroase informatii necesare utilizatorilor.

Utilizatorii vor putea lasa comentarii pe blog, initiindu-se astfel feedbackul atat de necesar oricarei companii. "Interactiune" este cuvantul cheie pentru aceasta initiativa de vreme ce portalul-blog se vrea a fi un loc de intalnire intre vizitatori si angajatii Cosmote. Si dumneavoastra veti putea scrie pe blog, doar in cazul in care posturile dumneavoastra se potrivesc cu tematica generala. Va reamintim ca serviciul i-Mode a fost lansat de Cosmote in luna mai, acesta fiind disponibil si in Grecia si Bulgaria, tot prin intermediul Cosmote. Operatorul estimeaza ca in 2007 a atins cota de 3 milioane de clienti, in conditiile in care in iunie compania inregistra 2.2 milioane clienti si o cota de piata de 11.4% in Romania.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×