Motorola lanseaza ROKR T505, difuzorul Bluetooth pentru masina

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.221 ori
<b>Motorola lanseaza ROKR T505, difuzorul Bluetooth pentru masina</b>Motorola a lansat astazi difuzorul Bluetooth pentru masina ROKR T505, primul sau accesoriu orientat exclusiv catre soferii care doresc sa asculte muzica si sa o faca la o calitate exceptionala. ROKR T505 permite utilizatorilor sa conecteze cu un telefon...

Motorola a lansat astazi difuzorul Bluetooth pentru masina ROKR T505, primul sau accesoriu orientat exclusiv catre soferii care doresc sa asculte muzica si sa o faca la o calitate exceptionala.

ROKR T505 permite utilizatorilor sa conecteze cu un telefon compatibil Bluetooth acest sistem audio, beneficiind de apeluri handsfree si de colectia personala de muzica intr-o sonorizare stereo. T505 este portabil si nu are nevoie de instalare sau de cabluri... Soferii vor trebui doar sa plaseze accesoriul in masina si sa sincronizeze T505 prin intermediul tehnologiei Motorola EasyPair cu un alt terminal compatibil Bluetooth. Atunci cand T505 va fi conectat la un telefon cu suport stereo Bluetooth sau la un MP3 player, convorbirile si muzicale vor fi disponibile prin streaming wireless oferind o claritate a sunetului unica.

Soferii care poseda telefoane Bluetooth standard, pot folosi T505 pentru efectua si prelua apeluri. Atunci cand nu veti mai avea nevoie de acest sistem, va trebui doar sa il detasati de masina, folosindu-l oricand in automobilul prietenilor dumneavoastra. T505 soseste dotat cu functia StationFinder, o noua tehnologie care anunta atunci cand cea mai buna conexiune FM este disponibila pentru radioul masinii. Atunci cand veti fi apelati, T505 va da muzica pe mut si va anunta ID-ul persoanei care suna, astfel incat sa ramaneti cu ochii pe sosea in timp ce initiati convorbirea.

Accesoriul foloseste tehnologii de varf cu scopul de reducere a zgomotului de fond si a ecourilor, incluzand si un microfon si un difuzor de 2 Watt. Motorola ROKR T505 va fi diponibil in primul trimestru al anului viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×