Bloomberg: Apple avansează 9 locuri și ocupă locul 8 În topul brandurilor

1.385 ori
<b>Bloomberg: Apple avansează 9 locuri și ocupă locul 8 În topul brandurilor</b>Bloomberg a realizat un top pe 2011 și sunt câteva creșteri importante. Apple a crescut ca valoare cu 58%, iar Google cu 27%. Zona tech domină în top 10. 6 din 10 aparține acestui segment. &nbsp; 1. Coca-Cola se menține pe locul I și a avut o...

Bloomberg a realizat un top pe 2011 și sunt câteva creșteri importante. Apple a crescut ca valoare cu 58%, iar Google cu 27%. Zona tech domină în top 10. 6 din 10 aparțin acestui segment.

1. Coca-Cola se menține pe locul I și a avut o creștere infimă. Bănuiesc că este o performanță în sine să te menții într-o perioadă de criză.

2. IBM crește cu 8% și atinge aproape 70 de miliarde dolari.

3. Microsoft scade cu 3% și asta arată că se află pe o pandă descdentă, deși Windows 7 este apreciat. Windows 8 va fi capital pentru viitorul brandului patronat până în urmă cu ceva timp de Bill Gates.

4. Google a crescut mult în 2011 cu 27%. Au ajuns la 55 miliarde ca valoare a brandului și cred că vor crește serios și în 2012. Telefoanele și tabletele Android se vând vine și Android Market va contribui serios la capitolul venituri financiare, deși grosul vine din search și unele mișcări nu sunt agreat, în genul aceleia făcută de curând când au scos rezultate Google Plus în fața facebook și twitter. Se pierde în relevanță.

5. General Electric se clasează în top 5, știu că în prima decadă a deceniului trecut se poziționau mai sus.

6. McDonald's plusează pe 2011 cu 6%. Este o adevărată performanță ținând cont de situația economică mondială.

7. Intel a avut un an ok pe 2011 cu 10% în mai bine și o evaluare sitaută la 35 miliarde. Stau pe o grămadă de bani și se pregătesc să abordeze frontal și pe zona de mobile: tablete și telefoane, uimesc cu ultrabook-urile ce vor deveni un must have în 2012.

8. Apple este vedeta. L-au pierdut pe Steve Jobs, dar în 2011 au crescut cu 58%. Opinia mea este că Tim Cook va avea un an greu pe 2012 și chiar capital. Creșterea și descreșterea se fac extrem de rapid pe zona tech, software și internet. 33 miliarde dolari sunt consemnate în dreptul său.

9. Disney este estimat ca și brand la 29 miliarde dolari.

10. HP, deși nu a performant pe zona de mobile și tablete. Au renunțat la webOS și planurile generoase, dar stau mai bine pe partea de imprimante, software, etc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×