Samsung Galaxy Nexus pe alb - imagini noi

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.878 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus pe alb - imagini noi</b>Vă anunțam de această culoare pentru Galaxy Nexus din urmă cu câteva zile. Pe un blog din Italia au fost postate o serie de imagini cu terminalul și-l putem vedea în afară de imaginile de presă powered by Samsung. &nbsp; S-a mers pe ideea de la...

Vă anunțam de această culoare pentru Galaxy Nexus din urmă cu câteva zile. Pe un blog din Italia au fost postate o serie de imagini cu terminalul și-l putem vedea în afară de imaginile de presă powered by Samsung.

S-a mers pe ideea de la Nexus S și partea frontală este neagră și nu albă ca în cazul lui Galaxy S II sau Galaxy Note. Din spate mi se pare că arată bine, dar partea frontală face parte discordantă. Poate mi se schimbă opinia după ce-l țin în mână, l-aș alege pe cel negru fără să stau pe gânduri.

Samsung Galaxy Nexus pe alb - imagini noi

Samsung Galaxy Nexus pe alb - imagini noi

Samsung Galaxy Nexus pe alb - imagini noi

Samsung Galaxy Nexus pe alb - imagini noi


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×