BLU VIVO 4.3 - telefon dual-sim cu Super AMOLED Plus, procesor dual-core și Android 4.0 - sursa de inspirație pentru smartphone-ul Allview?

Autor:  | Publicat în:  BLU 2.720 ori
<b>BLU VIVO 4.3 - telefon dual-sim cu Super AMOLED Plus, procesor dual-core și Android 4.0 - sursa de inspirație pentru smartphone-ul Allview?</b>V-am scris că Allview se pregătește să lanseze un telefon cu Android, dual-sim, Super AMOLED Plus, procesor dual-core. Uite că în SUA a fost anunțat BLU Vivo 4.3 cu elementele mai sus menționat. Este așteptat a debutat în luna septembrie la un...

V-am scris că Allview se pregătește să lanseze un telefon cu Android, dual-sim, Super AMOLED Plus, procesor dual-core. Uite că în SUA a fost anunțat BLU Vivo 4.3 cu elementele mai sus menționat. Este așteptat a debutat în luna septembrie la un preț de 249 dolari. Mă aștept ca telefonul similar de la AllView să coste 250 euro în țara noastră - 1.163 lei la cursul din 4 august 2012.

Să vedem care sunt specificațiile mai detaliate ale lui BLU Vivo 4.3 care s-ar putea - șansă 99% - să le găsim și la produsul AllView:

  • display Super AMOLED Plus de 4.3 inch cu rezoluție 480x800 pixeli;
  • procesor MediaTek MT6577 dual-core la 1 GHz, 4 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich;
  • 3G, Wi-Fi, bluetooth, jack de 3.5 mm, GPS, microUSB;
  • cameră de 8 Megapixeli și filmează HD, cameră frontală de 1.3 Megapixeli;

Pare a fi un smartphone destul de bine accesorizat și la un preț excelent. Să vedem și cum funcționează, mai multe detalii vor sosi miercurea viitoare.

BLU VIVO 4.3 - telefon dual-sim cu Super AMOLED Plus, procesor dual-core și Android 4.0 - sursa de inspirație pentru smartphone-ul Allview?

BLU VIVO 4.3 spate

Mulțumesc Marius pentru pont.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×