Panoul frontal al lui iPhone 5 comparat cu cel al lui iPhone 4S, prezentat În detaliu (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.025 ori
<b>Panoul frontal al lui iPhone 5 comparat cu cel al lui iPhone 4S, prezentat În detaliu (Video)</b>Dacă ultimele zvonuri au dreptate, atunci suntem la doar o lună de prezentarea lui iPhone 5, care se zvonește că ar fi sosi în cadrul unui eveniment Apple de pe 12 septembrie. Ne-am obișnuit deja cu scurgeri de informații ce includ fotografii ale...

Dacă ultimele zvonuri au dreptate, atunci suntem la doar o lună de prezentarea lui iPhone 5, care se zvonește că ar fi sosi în cadrul unui eveniment Apple de pe 12 septembrie. Ne-am obișnuit deja cu scurgeri de informații ce includ fotografii ale componentelor terminalului, dar iată că azi avem parte de o măsurătoare științifică.

Folosind un instrument de măsurat, cei de la iPhone5parts.net au comparat panoul frontal al lui iPhone 5 cu cel al lui iPhone 4S și au realizat și clipul video de mai jos pe această temă. Zvonurile afirmă că noul telefon Apple va fi mai lung și mai subțire decât predecesorul său, ceea ce vedem și aici. Se pare că terminalul va adopta un ecran de 4 inch, tehnologie 4G LTE și va mută câteva din porturile pe care le cunoaștem și le va schimba forma. Portul audio se mută, iar conectorul pentru dock de jos va fi mai mic.

iPhone 5 comparat cu cel al lui iPhone 4S

iPhone 5 comparat cu cel al lui iPhone 4S

în fine, din măsurătoarea pe care o vedeți aici putem trage concluzia că partea din sticlă a noului iPhone va fi cu 0.1 mm mai subțire și că terminalul va fi cu câțiva mm mai înalt decât iPhone 4S. Observați și că a fost mutată camera frontală față de difuzorul pentru convorbiri de sus, camera fiind acum centrată deasupra difuzorului. iPhone 5 va avea și un senzor de luminozitate mai mic și mai sensibil, se pare. De asemenea, butonul Home e mai mic în acest caz decât pe iPhone 4S.

Mai multe detalii aflați din clipul de mai jos în care ni se prezintă și un test de zgâriere al ecranului telefonului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×