Designurile Apple sunt create de către "16 maniaci"’; Se lucra la un prototip de iPhone cu două părți separate din sticlă În trecut!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.229 ori
<b>Designurile Apple sunt create de către "16 maniaci"’; Se lucra la un prototip de iPhone cu două părți separate din sticlă În trecut!</b>Procesul Apple versus Samsung este o mană cerească pentru cei care vor să pătrundă în adâncurile companiei care a creat iPhone-ul și iPad-ul pentru a descoperi ce se ascunde în spatele lor. E vorba despre procesul de design, conceptul, ideea care...

Procesul Apple versus Samsung este o mană cerească pentru cei care vor să pătrundă în adâncurile companiei care a creat iPhone-ul și iPad-ul pentru a descoperi ce se ascunde în spatele lor. E vorba despre procesul de design, conceptul, ideea care se ascunde în spatele fiecărui produs. Ei bine astăzi aflăm din documentele de la proces și din depoziții că responsabili cu designurile Apple sunt "16 maniaci".

E vorba despre indivizi foarte talentați strânși de către Apple într-un grup de lucru, iar prin mâna lor au trecut toate designurile inițiale de iPad și iPhone. Scopul acestui grup misterios este de a "își imagina produse care nu există și de a le da viață". Toate aceste informații vin de la designerul veteran de la Apple, Cristopher Stringer, care a vorbit despre prototipurile Apple prezentate la tribunal în disputa cu Samsung. E interesant că printre documente se numără și o imagine cu un foarte interesant iPhone, care ar fi urmat să aibă două părți separate din sticlă.

Design iPhone

Vedeți în imaginea de mai sus cum ar fi arătat terminalul dacă ar fi ajuns vreodată în producție. Aparent singurul motiv pentru care acest model acoperit cu sticla șlefuită într-un mod special nu a ajuns în producție este costul ridicat al prelucrării sticlei după dorința designerilor. și mai trebuie menționat un aspect: toate prototipurile de iPhone pe care le vedeți pot deveni într-o bună zi terminale reale, deoarece ele sunt doar proiecte respinse, dar rămân în arhiva Apple, gata oricând să reintre în actualitate.

Designurile Apple sunt create de către "16 maniaci"’; Se lucra la un prototip de iPhone cu două părți separate din sticlă În trecut!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×