Huawei Honor Magic 2 apare în randări oficiale ce ne prezintă toate variantele de culoare

3.368 ori
<b>Huawei Honor Magic 2 apare în randări oficiale ce ne prezintă toate variantele de culoare</b>Săptămâna viitoare așteptăm pe lângă evenimentul Apple, lansarea lui OnePlus 6T și debutul lui Huawei Honor Magic 2 - telefon care va adopta trendul slider. Cu scopul de a oferi un raport screen to body cât mai generos și fără a fi nevoie

Au început să se îndesească scăpările legate de Huawei Honor Magic 2, acum că au rămas doar câteva zile până la debutul său oficial. Terminalul cu mecanism glisant a apărut deja în fotografii promoţionale, un clip hands on şi câteva fotografii reale. Acum apare în randări foarte credibile, pe care le vedeţi mai jos.

Huawei Honor Magic 2

Cu această ocazie aflăm că telefonul va sosi pe diferite gradiente de culoare, în variante de argintiu, albastru şi roz. Imaginile confirmă din nou acel mecanism glisant în stilul celui văzut pe Xiaomi Mi Mix 3. Se confirmă şi lipsa vreunui cititor de amprente din spate, deci probabil acesta este integrat în display. Ecranul are muchii foarte înguste şi pare să fie foarte subţire, singura protuberanță fiind adusă de cameră triplă din spate.

Huawei Honor Magic 2 este aşteptat să vină cu un ecran de 6.39 inch AMOLED, fără breton de vreme ce camerele selfie sunt puse pe acea porţiune glisantă. Ecranul suportă o rezoluţie de 2340 x 1080 pixeli, iar la interior se află procesorul flagship Kirin 980, plus până la 8 GB RAM.

Pentru captura foto şi video folosim o cameră triplă cu senzor de 16 MP principală, 24 MP alb negru şi 16 MP telephoto. Încă un sistem triplu de camere se află pe slider, într-o combinaţie de 16 MP + 2 MP + 2 MP. Handsetul ar urma să debuteze pe 31 octombrie în China. Nu avem încă un preţ, dar zvonurile vorbesc despre suma de 1000 de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×