BMW + iPad = love; BMW anunta suport pentru iPad si iPod-out

2.368 ori
<b>BMW + iPad = love; BMW anunta suport pentru iPad si iPod-out</b>BMW tocmai a anuntat ca noile sale modele de masini vor suporta conectivitate cu tabletul iPad si diferite versiuni de playere iPod. Producatorul german de automobile afirma ca aceasta functie va purta numele (pompos) de "Original BMW Accessories &mdash;...

BMW tocmai a anuntat ca noile sale modele de masini vor suporta conectivitate cu tabletul iPad si diferite versiuni de playere iPod. Producatorul german de automobile afirma ca aceasta functie va purta numele (pompos) de "Original BMW Accessories — BMW Carrier for Apple iPad Office Mode."

Astfel, va veti putea conecta iPad-ul cu ajutorul unui dock connector din BMW-ul personal sau folosind o interfata Bluetooth. iDrive va functiona precum Cover Flow, modalitatea de afisare a album art-urilor din playerul media de pe iPhone si iPad. Daca folositi un sistem iDrive mai vechi pe automobilul BMW pe care il conduceti, nu veti putea conecta terminalul Apple, deci veti avea nevoie de un upgrade.

Evident, sunt suportate si iPhone 3G, iPhone 3GS si iPhone 4, impreuna cu iPod Touch (generatia a doua si a treia). Mai multe detalii aflati din clipul de mai jos:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×