Google Docs editabil si pe mobilele Android, in curand

Autor:  | Publicat în:  Software 1.339 ori
<b>Google Docs editabil si pe mobilele Android, in curand</b>Daca unii deja au renuntat la suita Microsoft Office in favoarea celei Google (Docs), iata ca aceasta din urma se pregateste sa soseasca si pe telefoanele mobile Android, conform gigantului motoarelor de cautare. &nbsp; Astfel, Google a anuntat ca in...

Daca unii deja au renuntat la suita Microsoft Office in favoarea celei Google (Docs), iata ca aceasta din urma se pregateste sa soseasca si pe telefoanele mobile Android, conform gigantului motoarelor de cautare.

Astfel, Google a anuntat ca in urmatoarele saptamani va oferi utilizatorilor Android posibilitatea de a accesa Google Docs din web browserele smartphone-urilor. Suita de producivitate va fi disponibila cu toate functiile populare deja pe desktop, editare inclusa. In mod surprinzator si utilizatorii lui Apple iPad se vor bucura de aceleasi functii, putand edita documente din mers.

Asteptam cu nerabdare un duel intre un smartphone Android cu ecran mare,Google Docs si un terminal Windows Phone 7 cu o varianta mobila de Office.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×