Bossul Google isi pune sperantele in Internetul mobil

Autor:  | Publicat în:  Google 1.388 ori
<b>Bossul Google isi pune sperantele in Internetul mobil</b>Bossul Google isi pune sperantele in Internetul mobilCEO-ul Google, Eric Schmidt a anuntat scepticii, care considera ca marketingul prin intermediul motoarelor de cautare este limitat, ca gigantul amerian dispune de numeroase idei de a imbunatati...

Bossul Google isi pune sperantele in Internetul mobilCEO-ul Google, Eric Schmidt a anuntat scepticii, care considera ca marketingul prin intermediul motoarelor de cautare este limitat, ca gigantul amerian dispune de numeroase idei de a imbunatati tehnologia actuala.

Intr-un interviu cu Frankfurter Allgemeine Zeitung, Schmidt a prezis faptul ca Internetul mobil va fi urmatoare platforma de advertising. Acelasi CEO Google a afirmat ca iPhone a fost primul terminal mobil cu un browser de calitate, Safari, dar si ca acesta va fi urmat telefoane similare. Prin inovatii, advertisingul pe telefonul mobil va deveni foarte personal, iar in cativa ani, acesta va genera mai mult profit decat advertisingul pe webul standard.

Schmidt nu a fost foarte entuziasmat in legatura cu potentialul de advertising al portalului video online YouTube si nici in cea ce priveste DoubleClick. Web 2.0 pare a nu surade bossului Google si trebuie sa aflati ca gigantul a investit 900 de milioane de dolari pentru a deveni advertiserul exclusiv al MySpace si furnizorul serviciilor sale de cautare. Industria isi va urma cursul si se va dezvolta prin intermediul advertisingului video si a celui grafic, cu mare accent pe Internetul mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×