Bossul Microsoft e "ninja de Facebook"; vorbeste despre esecul Kin

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.039 ori
<b>Bossul Microsoft e "ninja de Facebook"; vorbeste despre esecul Kin</b>Intr-un interviu cu The Seattle Times, Steve Ballmer, CEO Microsoft a vorbit despre "probleme presante" ale companiei pe care o conduce, cum ar fi contul sau de Facebook sau viitoare tableturi Windows 7. Evident, Windows Phone a aparut in discutie, dar...

Intr-un interviu cu The Seattle Times, Steve Ballmer, CEO Microsoft a vorbit despre "probleme presante" ale companiei pe care o conduce, cum ar fi contul sau de Facebook sau viitoare tableturi Windows 7. Evident, Windows Phone a aparut in discutie, dar doar ca rezultat pozitiv al greselii numite Kin Phone.

In cazul in care nu stiati, Microsoft a avut 2 esecuri mari in 2010: seria de telefoane Kin (vandute intr-un numar rusinos de mic) si prototipul de tablet/e-reader Courier, care nu se va mai materializa vreodata. Ei bine, Ballmer afirma ca Microsoft a trecut peste momentul Kin, care ar fi incetinit dezvoltarea lui Windows Phone 7, concentrand energiile companiilor pe proiectul esuat.

In privinta tableturilor Windows 7, Ballmer e convins ca vom fi placut surprinsi de noi formaturi de tableturi in perioada Craciunului, refuzand sa dea detalii in plus. Daca v-ati intrebat vreodata care e contul real de Facebook al acestui CEO, ei bine intrebarea ramane deschisa, deoarece Ballmer a refuzat sa dezvaluie reporterilor care dintre numeroasele pagini dedicate lui este cea reala.

Interviul complet poate fi citit aici.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×