Bossul Microsoft e "ninja de Facebook"; vorbeste despre esecul Kin

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.027 ori
<b>Bossul Microsoft e "ninja de Facebook"; vorbeste despre esecul Kin</b>Intr-un interviu cu The Seattle Times, Steve Ballmer, CEO Microsoft a vorbit despre "probleme presante" ale companiei pe care o conduce, cum ar fi contul sau de Facebook sau viitoare tableturi Windows 7. Evident, Windows Phone a aparut in discutie, dar...

Intr-un interviu cu The Seattle Times, Steve Ballmer, CEO Microsoft a vorbit despre "probleme presante" ale companiei pe care o conduce, cum ar fi contul sau de Facebook sau viitoare tableturi Windows 7. Evident, Windows Phone a aparut in discutie, dar doar ca rezultat pozitiv al greselii numite Kin Phone.

In cazul in care nu stiati, Microsoft a avut 2 esecuri mari in 2010: seria de telefoane Kin (vandute intr-un numar rusinos de mic) si prototipul de tablet/e-reader Courier, care nu se va mai materializa vreodata. Ei bine, Ballmer afirma ca Microsoft a trecut peste momentul Kin, care ar fi incetinit dezvoltarea lui Windows Phone 7, concentrand energiile companiilor pe proiectul esuat.

In privinta tableturilor Windows 7, Ballmer e convins ca vom fi placut surprinsi de noi formaturi de tableturi in perioada Craciunului, refuzand sa dea detalii in plus. Daca v-ati intrebat vreodata care e contul real de Facebook al acestui CEO, ei bine intrebarea ramane deschisa, deoarece Ballmer a refuzat sa dezvaluie reporterilor care dintre numeroasele pagini dedicate lui este cea reala.

Interviul complet poate fi citit aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×