UPC lanseaza servicii de televiziune HD in 32 de orase, incepand din octombrie

1.161 ori
<b>UPC lanseaza servicii de televiziune HD in 32 de orase, incepand din octombrie</b>UPC tocmai a anuntat ca va lansa servicii de televiziune HD in 32 de orase din Romania, in prima parte a lunii octombrie. Astfel, utilizatorii vor putea viziona aproximativ 10 canale TV cu imagini si sunet de inalta definitie. Operatorul de cablu ocupa...

UPC tocmai a anuntat ca va lansa servicii de televiziune HD in 32 de orase din Romania, in prima parte a lunii octombrie. Astfel, utilizatorii vor putea viziona aproximativ 10 canale TV cu imagini si sunet de inalta definitie.

Operatorul de cablu ocupa locul 2 pe piata autohtona, iar orasele care vor beneficia de noul serviciu sunt bazate pe o infrastructura digitalizata, pentru a face posibil acest upgrade. Oferta este disponibila doar pentru clientii care cumpara serviciul Digital Video Recorder (DVR), cu tarife ce pornesc de la 75 de RON pe luna.

Exista si posibilitatea ca serviciul DVR HD sa fie mai scump decat varianta actuala si trebuie sa aflati ca recorderul video cu acelasi nume permite inregistrarea a pana la 65 de ore de emisiuni TV sau oprirea si derularea programelor TV in direct, dupa modelul Tivo. Doar UPC ofera un astfel de serviciu la aceasta ora, iar printre localitatile unde DVR HD va sosi in curand se numara si Bucuresti, Iasi, Timisoara, Ploiesti si Targoviste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×