Bounty Hunter Black Dawn Review: clona Borderlands testată pe Evolio X7 (Video)

1.480 ori
<b>Bounty Hunter Black Dawn Review: clona Borderlands testată pe Evolio X7 (Video)</b>Fie că vă vine să credeți sau nu, există un joc în stil Borderlands pe Android și mai important, el este disponibil gratuit. Acest titlu poartă numele de Bounty Hunter Black Dawn și a fost testat pe tableta Evolio X7. &nbsp; Jocul este un FPS cu...

Fie că vă vine să credeți sau nu, există un joc în stil Borderlands pe Android și mai important, el este disponibil gratuit. Acest titlu poartă numele de Bounty Hunter Black Dawn și a fost testat pe tableta Evolio X7.

Jocul este un FPS cu elemente RPG și un multiplayer interesant. Grafica sa este în stil desen animat, ca și în cazul Bordelands, iar la începutul jocului veți putea alege una din cele 4 clase de personaje. Bounty Hunter este plin de itemuri pe care le puteți aduna, majoritatea lăsate în urmă de inamici, ca și în titlul de pe console și PC despre care am vorbit mai sus.

Bounty Hunter Black Dawn Review: clona Borderlands testată pe Evolio X7 (Video)​

Veți avea și skilluri speciale care pot evolua atribuindu-le puncte și o serie de sloturi în care plasați grenade și arme. Ele au loc limitat în acele sloturi, deci fie trebuie să aruncați obiecte, fie să le vindeți. Puteți lupta și cooperativ în multiplayer sau să participați la o sesiune PvP cu 8 jucători.

Partea single player a jocului include și lupte cu câte un boss și o serie de misiuni ce vă sunt date de un personaj enigmatic. Atmosfera jocului este de western, fix ca în Bordelands, iar grafică arată bine, în afară de momentele când texturile se întrepătrund în multiplayer. Mai important mi se pare că jocul a rulat fără cusur pe Evolio X7. Bounty Hunter Black Dawn primește o notă de 9.3 din 10 de la Mobilissimo.ro și e un titlu tare distractiv. îl descărcați de aici pentru Android, respectiv de aici pentru iOS.

Evolio X7 prețuri actualizate:

Bounty Hunter Black Dawn Review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×