Boy Genius dezvaluie Pharos PTL600

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.772 ori
<b>Boy Genius dezvaluie Pharos PTL600</b>Desi nu este cea mai atractiva creatie Pocket PC nu vom refuza niciodata o oportunitate de a dezvalui ceva! Pharos PTL600 combina un GPS incorporat cu quad-band EDGE intr-o mica carcasa draguta. In cutia acestuia se afla o multime de accesorii care de...

Desi nu este cea mai atractiva creatie Pocket PC nu vom refuza niciodata o oportunitate de a dezvalui ceva! Pharos PTL600 combina un GPS incorporat cu quad-band EDGE intr-o mica carcasa draguta. In cutia acestuia se afla o multime de accesorii care de obicei sunt vandute consumatorului separat. Sun incluse in mod evident, un incarcator, un cablu USB si castile. Bonusurile sunt un suport pentru incarcare, suport de montare in masina (pentru acel GPS incorporat, bineinteles), husa de piele si un incarcator de masina.

Puteti recunoaste in Pharos PTL600 pe E-TEN Glofiish X500. In definitiv sunt identice (E-TEN fiind producatorul original), cu exceptia faptului ca versiunea Pharos are cateva accesorii suplimentare – mai exact, suport pentru incarcare, suport de montare in masina si un card micro SD de 2GB pe care au fost puse harti. In plus husa de piele pare mai evoluata decat cea din oferta E-TEN.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×