Brandul de lux VERTU are o mini reprezentanță În aeroportul internațional din Dubai

689 ori
<b>Brandul de lux VERTU are o mini reprezentanță În aeroportul internațional din Dubai</b>VERTU, faimosul brand de lux care a aparținut de Nokia la un moment dat are o mică reprezentanta în cadrul aeroportului internațional din Dubai. Acesta e mai degrabă un mic chioșc, decât un magazin propriu zis, el neavând delimitarea unui magazin...

VERTU, faimosul brand de lux care a aparținut de Nokia la un moment dat are o mică reprezentanta în cadrul aeroportului internațional din Dubai. Acesta e mai degrabă un mic chioșc, decât un magazin propriu zis, el neavând delimitarea unui magazin standard.

Prezența acestui brand de lux în Dubai nu ne miră, mai ales că recent și Tonino Lamborghini, un alt producător de handseturi cu prețuri exorbitante a anunțat că va deschide birouri în Dubai. Printre modelele vândute la standul Vertu se numără și faimosul Vertu Ti, unul dintre primele modele cu Android ale companiei. Vedem și handseturi cu piele de crocodil în spate, titaniu, sticlă de safir, pietre prețioase și lucrătură manuală.

Vertu, Dubai

Prețurile se învârt în jurul a 6000 de dolari, sau 8000 de dolari, ajungând și la 14.000 de dolari pentru un smartphone cu model de piele de crocodil pe spate. Pe el stă inscripționat "fabricat în Anglia", cu o manoperă costisitoare aparent. Cel mai scump Vertu de la acest stand costă 22.000 de dolari și sincer să fiu nu prea mă impresionează, față de cele cu piele roșie sau albastră.

Dacă nu mă înșel găsim și birouri/magazin Vertu și la noi în zona Dorobanți, in Bucuresti.

Brandul de lux VERTU are o mini reprezentanta În aeroportul internațional din Dubai

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×