Brandul necunoscut Dakele lansează un telefon cu o cameră cu funcție macro Îmbunătătită

1.320 ori
<b>Brandul necunoscut Dakele lansează un telefon cu o cameră cu funcție macro Îmbunătătită</b>Trebuie să recunosc că nu am auzit de brandul Dakele, dar iată că el lansează un telefon nou cu pretenții de cameraphone. E vorba despre modelul XiaoKele, pe care îl puteți admira mai jos. Terminalul vine cu funcții speciale ale camerei, printre...

Trebuie să recunosc că nu am auzit de brandul Dakele, dar iată că el lansează un telefon nou cu pretenții de cameraphone. E vorba despre modelul XiaoKele, pe care îl puteți admira mai jos. Terminalul vine cu funcții speciale ale camerei, printre altele.

Avem de-a face cu un smartphone ce amintește de Oppo Find 5 ca design și vine cu un procesor quad core MediaTek de 1.3 GHz, plus un display de 5 inch cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Terminalul beneficiază și de 1 GB RAM, iar camera sa din spate oferă o funcție specială macro, îmbunătățită față de un macro normal.

Brandul necunoscut Dakele lansează un telefon cu o cameră cu funcție macro imbunatatita

Aparent camera ar avea și capacitate de captură îmbunătățită a imaginii, fără a se specifica clar în ce constă îmbunătățirile. Acest smartphone ar putea costa în jur de 200 de dolari, ceea ce sună foarte OK pentru piața chineză. și acum o întrebare pentru voi: la ce folosim cel mai mult funcția macro pe telefonul mobil? Eu zic că la pozele cu mâncare/băuturi și obiectele scoase în evidență în fața unor peisaje.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×