Samsung postează un nou teaser pentru Galaxy Note 4 ce confirmă data lansării ca fiind ziua de 3 septembrie

933 ori
<b>Samsung postează un nou teaser pentru Galaxy Note 4 ce confirmă data lansării ca fiind ziua de 3 septembrie</b>Deși știam încă din teaser-ul precedent faptul că Samsung are de gând să își lanseze noua generație a phablet-ului Galaxy Note pe data de 3 septembrie, iată că astăzi un alt video teaser, ne prezintă că într-adevăr în ziua de 3...

Deși știam încă din teaser-ul precedent faptul că Samsung are de gând să își lanseze noua generație a phablet-ului Galaxy Note pe data de 3 septembrie, iată că astăzi un alt video teaser, ne prezintă că într-adevăr în ziua de 3 septembrie vom vedea noul Galaxy Note 4 lansat oficial în cadrul IFA 2014.

Din câte putem vedea în materialul de mai jos, Samsung pune un mare accent pe S-Pen, celebrul stylus despre care se afirmă că este o invenție cu adevărat notabilă încă de la apariția creionului, acesta fiind o unealtă menită să ne ajute într-o mulțime de situații, cel mai destinat fiind un mediu business.

De asemenea, la finalul acestui mic teaser, Samsung ne pune și o mică întrebare: “Ready to Note?”. Potrivit ultimelor speculații, Note 4 va sosi cu un display Quad HD de 5.7 inch, o cameră foto principală cu senzor Sony IMX240 de 16 megapixeli și o cameră secundară de 3.7 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×