Honor prezintă tehnologia revoluționară Gaming+ în cadrul MWC 2019 și aduce conținut exclusiv pentru jocul Fortnite

854 ori
<b>Honor prezintă tehnologia revoluționară Gaming+ în cadrul MWC 2019 și aduce conținut exclusiv pentru jocul Fortnite</b>Printre expozanții de la târgul de tehnologie Mobile World Congress 2019 i-am avut și pe cei de la Honor, sub-brand Huawei care a anunțat printre altele și tehnologia revoluționară numită Gaming+. Aceasta implică funcții speciale

Printre expozanții de la târgul de tehnologie Mobile World Congress 2019 i-am avut și pe cei de la Honor, sub-brand Huawei care a anunțat printre altele și tehnologia revoluționară numită Gaming+. Aceasta implică funcții speciale menite să sporească semnificativ performanța, calitatea grafică, dar și fidelitatea imaginilor jocurilor mobile pe smartphone-ul Honor View 20 care a fost prezent la fața locului în Barcelona. 

Suntem informați că această tehnologie nouă îmbunătățește eficiența energetică a procesorului cu 20% și că actualizarea cipset-ului Mali-G76 include optimizarea transformării, care îmbunătățește computing-ul paralel și job scheduling-ul. Prin această modalitate se reduc instrucțiunile duplicat și excesul de GPU și crește viteza de transfer între CPU, GPU și memorie.

De asemenea, GPU funcționează perfect cu tehnologia inovatoare AI pentru programarea modulației de frecvență pentru a anticipa sarcinile prin monitorizarea ratei de cadre pe secundă (fps), a calității imaginii și a intrărilor de pe touchscreen în timp real. Se îmbunătățește și precizia predicției de încărcare a fiecărui cadru cu peste 30% în comparație cu metodele tradiționale.

Optimiziarea GPU îmbunătățește de asemenea calitatea imaginii și reduce consumul de energie. Totodată mai aflăm astăzi și că Honor colaborează cu Epic Games pentru a duce experiența de joc mobilă Fortnite spre noi culmi. Astfel deținătorii de terminale View 20 vor avea acces exclusiv la outfit-ul Fortnite HONOR Guard. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×