FitbitOS 3.0 debutează pe ceasurile Versa şi Ionic; Iată noutăţile

673 ori
<b>FitbitOS 3.0 debutează pe ceasurile Versa şi Ionic; Iată noutăţile</b>Cine vrea să mănânce mai mult de Crăciun face sport serios zilele astea, probabil cu un Fitbit la mână. Ei bine, posesorii de ceasuri inteligente Fitbit trebuie să afle că tocmai a sosit FitBit OS 3.0. Acesta ajunge pe modelele Versa şi Ionic

Cine vrea să mănânce mai mult de Crăciun face sport serios zilele astea, probabil cu un Fitbit la mână. Ei bine, posesorii de ceasuri inteligente Fitbit trebuie să afle că tocmai a sosit FitBit OS 3.0. Acesta ajunge pe modelele Versa şi Ionic şi avem detalii despre noutăţi mai jos.

Acesta este un release software important şi asta mai ales pentru o companie care a mers pe mâna softului propriu şi nu a apelat la Google Wear. Deocamdată varianta 3.0 este disponibilă în America de Nord, iar în câteva zile va ajunge în toată lumea. Printre alte noutăţi se numără un dashboard Fitbit Today îmbunătăţit şi moduri de exerciţii sportive cu obiective de setat.

Avem şi un soi de jurnal pentru greutate şi alimentele consumate. În plus Fitbit oferă acum suport pentru extra aplicaţii ca TRX, Noonlight, GOLD's AMP for Fitbit şi Fitbark. Noul dashboard include secţiuni precum Somn, Greutate, Apă consumată şi alimente. Zona de aplicaţii de pe device a fost actualizată, iar aplicaţiile mai sus menţionate vă vor ajuta să vă realizaţi obiectivele în vreme ce faceţi sport.

Peste 15 activităţi sportive sunt puse la dispoziţie, inclusiv jogging, ciclism, yoga, înot. Puteţi solicita şi ajutor de urgenţă prin Noonlight şi totul de la încheietură. Din ce văd lumea vrea şi alte îmbunătăţiri, precum un sistem mai bun de notificări în stil Pebble sau dezactivarea de Bluetooth. .

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×