Huawei Mate X este premiat pentru "Cel mai bun produs prezentat la MWC 2019"; E apreciat şi în sondajele Mobilissimo

1.277 ori
<b>Huawei Mate X este premiat pentru "Cel mai bun produs prezentat la MWC 2019"; E apreciat şi în sondajele Mobilissimo</b>Huawei continuă să culeagă laurii muncii sale, astfel că după ce a avut un premiu pentru Huawei Mate 20 Pro, drept "cel mai bun telefon", acum primeşte un premiu şi pentru pliabilul Mate X. Ambele distincţii au venit la MWC 2019

Huawei continuă să culeagă laurii muncii sale, astfel că după ce a avut un premiu pentru Huawei Mate 20 Pro, drept "cel mai bun telefon", acum primeşte un premiu şi pentru pliabilul Mate X. Ambele distincţii au venit la MWC 2019 şi avem detalii mai jos.

Dacă aţi trecut în revistă marile site-uri tech, aţi remarcat o uşoară favorizare a lui Mate X în faţa lui Galaxy Fold, din partea celora care au pus mâna pe ambele device-uri. Sunt multe voci care preferă varianta chinezilor de pliabil. Includem aici şi juriul GSMA de la MWC 2019, care a numit produsul "Best in show", adică cel mai bun device nou prezentat în Barcelona.

Formatul telefonului Huawei pare ceva mai prietenos, faţă de cel Samsung care implică închiderea spre interior. În plus, balamaua lui Mate X e mai revoluţionară şi face device-ul mai compact şi subţire. E drept că şi preţul este mai mare faţă de rivalul Samsung. Între timp noi am realizat sondaje (Mate X / Galaxy Fold)  pe Grupul Mobilissimo.ro de pe Facebook pentru a afla ce părere aveţi despre aceste pliabile.

Este un barometru de tip "da sau ba", iar ambele telefoane au majoritar "ba" deocamdată, dar Mate X are mai multe "da-uri" (67), faţă de Galaxy Fold (51). Ca la orice gamă de produs nou, publicul e încă precaut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×