Brevetul Apple pentru tehnologia pinch to zoom este anulat de autorități

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.327 ori
<b>Brevetul Apple pentru tehnologia pinch to zoom este anulat de autorități</b>în cadrul unei dispute legale cu Samsung, Apple pare a fi pierdut un argument cheie pentru victoria sa. Se pare că Biroul American de Brevete și Trademark-uri a anulat brevetul Apple pentru pinch to zoom și asta e important pentru că acest brevet...

în cadrul unei dispute legale cu Samsung, Apple pare a fi pierdut un argument cheie pentru victoria sa. Se pare că Biroul American de Brevete și Trademark-uri a anulat brevetul Apple pentru pinch to zoom și asta e important pentru că acest brevet fusese esențial pentru victoria Apple în procesul care i-a adus 1.05 miliarde de dolari de la Samsung, plata pentru daune.

Samsung a insistat asupra unei analize a brevetului, iar Biroul de Brevete a anulat validitatea celor 20 de însușiri de proprietăți intelectuale Apple legate de pinch to zoom. Producătorul sud-coreean a afirmat că acest nou aspect permite blocarea moțiunii de interdicție la vânzare a produselor Samsung, pe care Apple o câștigase la un moment dat. Deocamdată faimosul jucătorul Lucy Koh a refuzat atât moțiunea Samsung pentru a se rejudeca primul proces, cât și cererea Apple de a interzice produsele Samsung.

Audierile Samsung și Apple continuă și se aștepta verdictul de la judecătorul Lucy Koh, cândva săptămâna viitoare. Atunci când Apple și Samsung se judecau, două terminale ale coreenilor au fost aduse în sală și găsite vinovate de încălcarea brevetului pentru pinch to zoom. Conceptul despre care e vorba aici este cel de "redimensionare a conținuturilor afișate pe ecran printr-un gest", ceea se aplică pentru pinch to zoom. Din câte știm noi pinch to zoom exista cu mult inaine de iPhone și fusese aplicat și pe alte terminale, deci întreaga poveste ar putea fi și mai interesantă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×