HTC Windows Phone 8X unboxing: flagship-ul WP8 de la HTC arată bine (Video)

2.101 ori
<b>HTC Windows Phone 8X unboxing: flagship-ul WP8 de la HTC arată bine (Video)</b>După Samsung Ativ S ne-a mai sosit în teste un model de telefon Windows Phone 8 și anume HTC Windows Phone 8X. Acest terminal ne-a fost oferit de către Quickmobile.ro, care vinde smartphone-ul la prețul de 2.399 lei, în varianta de culoare albastră...

După Samsung Ativ S ne-a mai sosit în teste un model de telefon Windows Phone 8 și anume HTC Windows Phone 8X. Acest terminal ne-a fost oferit de către Quickmobile.ro, care vinde smartphone-ul la prețul de 2.399 lei, în varianta de culoare albastră sau neagră. Primul contact cu telefonul e unul plăcut, datorită formei sale și a texturii părții din spate.

Zona din spate se simte la atingere cam ca și catifeaua, dacă vreți o comparație. în fine, acest model folosește un microSIM și vine cu o cheiță metalică special pentru a scoate acest slot. HTC 8X a fost lansat în noimebrie, măsoară 10.1 mm și cântărește 130 de grame. Terminalul vine în pachet cu o grămadă de manuale, impresionant de multe, trebuie să recunosc, plus o pereche de căști, încărcător și cablu USB. Noul HTC folosește un ecran SLCD 2 de 4.3 inch, cu rezoluție 720p și protecție Gorilla Glass 2.

Acest model dispune și de tehnologie Beats Audio, 1 GB RAM, 16 GB memorie internă și NFC. în partea din spate se afla o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED și un inel din aluminiu în jurul camerei. în partea frontală avem o cameră de 2.1 megapixeli, iar telefonul se bazează pe un CPU dual core Snapdragon S4 de 1.5 GHz, cu GPU ADreno 225. Aflați și că telefonul nu are slot microSD și nici radio FM. Vom reveni cu un review detaliat zilele viitoare, dar până atunci ne declarăm impresionați de designul acestui handset.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×