T-Mobile limiteaza transferul de date prin conexiuni 3G la 1GB pe luna

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 1.107 ori
<b>T-Mobile limiteaza transferul de date prin conexiuni 3G la 1GB pe luna</b>Limitarile de viteza in cazul transferului de date nu reprezinta un fenomen deloc nou pentru utilizatorii romani de telefonie mobila, dar americanii inca sunt uimiti de astfel de restrictii, semn ca reguli de acest gen ar trebui sa dispara intr-o...

Limitarile de viteza in cazul transferului de date nu reprezinta un fenomen deloc nou pentru utilizatorii romani de telefonie mobila, dar americanii inca sunt uimiti de astfel de restrictii, semn ca reguli de acest gen ar trebui sa dispara intr-o societate de consum moderna.

Astfel aflam ca reteaua 3G a celor de la T-Mobile isi limiteaza clientii la 1GB de transfer lunar, iar daca utilizatorii depasesc aceasta limita, viteza conexiunii lor scade la 50 kbps. Practic, o astfel de viteza este inutila daca sunteti posesorul unui smartphone si aveti pretentii de la telefonul dumneavoastra, conexiunea 3G, fiind in acest caz chiar intrecuta de cea EDGE.

Aceasta limitare este o veste proasta pentru utilizatorii lui T-Mobile G1, sau HTC Dream, primul terminal Android lansat oficial ieri. Chiar daca handsetul sta foarte bine la capitolul viteza de browsing si conectivitate, nu vom putea profita la maxim de functiile sale din cauza operatorului care pune terminalul in vanzare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×