Browserul lui Palm Pre pare mai rapid in webcastul Palm

1.165 ori
<b>Browserul lui Palm Pre pare mai rapid in webcastul Palm</b>La ora actuala, daca sunteti in cautarea unui terminal mobil cu un super browser web, veti opta pentru Apple iPhone... sau nu? Acum ca Palm Pre nu mai este atat de misterios, un webcast al celor de la Palm a aratat ca browserul noului handset se descurca...

La ora actuala, daca sunteti in cautarea unui terminal mobil cu un super browser web, veti opta pentru Apple iPhone... sau nu? Acum ca Palm Pre nu mai este atat de misterios, un webcast al celor de la Palm a aratat ca browserul noului handset se descurca chiar mai bine decat cel de pe iPhone.

Evident exista si varianta lui Opera Mini sau Fennec (Firefox Mobile), dar e greu sa concurezi cu Safari. Intr-un webcast recent, privitorii au putut vedea browserul lui Palm Pre in actiune, incarcand site-ul Big12Sports.com, unul dintre cele mai solicitante de pe web, care prin WiFi necesita 20 de secunde pentru a se incarca in totalitate, cel putin pe iPhone.

In schimb, incarcarea sa pe Palm Pre a durat doar 8 secunde, ceea ce indica faptul ca Pre are fie un browser incredibil, fie capacitati de caching deosebite, ambele de apreciat pe acest terminal.

Via: [Engadgetmobile.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×