Browserul mobil TeaShark, un rival pe masura lui Opera Mini

Autor:  | Publicat în:  Software 1.095 ori
<b>Browserul mobil TeaShark, un rival pe masura lui Opera Mini</b>Nu suntem siguri daca era cu adevarat nevoie de inca un browser mobil pe piata, dar noi asteptam in continuare o versiune mobila a celebrului FireFox, admirand si acest rival al lui Opera Mini, pe numele sau TeaShark. Softul va rula pe orice handset care...

Nu suntem siguri daca era cu adevarat nevoie de inca un browser mobil pe piata, dar noi asteptam in continuare o versiune mobila a celebrului FireFox, admirand si acest rival al lui Opera Mini, pe numele sau TeaShark.

Softul va rula pe orice handset care suporta Java MIDP 2.0 si va permite sa faceti web surfing fara probleme de pe telefonul mobil. Browserul nu are nimic deosebit, cand vine vorba de look, iar developerii mai au de lucru la capitolul functionalitate, dar macar avem sansa sa asistam la o competitie intre celebrul Opera in varianta sa mobila si nou venitul TeaShark.

Cea mai mare problema a acestui browser, este faptul ca acesta nu ofera suport pentru terminalele Palm sau BlackBerry, un minus de care competitorii sai pot profita din plin. Banuim ca eforturile producatorilor lui TeaShark au fost concentrate pentru a oferi softul posesorilor de hanseturi de nivel mediu. Acestea fiind zise, nu vedem inca un motiv pentru care am prefera sa folosim acest browser in locul consacratului Opera Mini, dar speram sa vedem un update in viitor care sa ne convinga sa ne schimbam preferintele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×