O2 va colabora cu Apple, un zvon pe jumatate confirmat

Autor:  | Publicat în:  Apple 759 ori
<b>O2 va colabora cu Apple, un zvon pe jumatate confirmat</b>Comentariile recente ale lui Peter Erskine, directorul executiv O2 sunt vazute drept o confirmare a faptului ca operatorul a incheiat o intelegere cu Apple in ce priveste punerea in vanzare a lui iPhone. Astfel, O2 ar avea asigurata exclusivitatea in...

Comentariile recente ale lui Peter Erskine, directorul executiv O2 sunt vazute drept o confirmare a faptului ca operatorul a incheiat o intelegere cu Apple in ce priveste punerea in vanzare a lui iPhone. Astfel, O2 ar avea asigurata exclusivitatea in cazul acestui terminal, in Marea Britanie.

Conform publicatiei The Times, O2 a puz bazele ieri unei colaborari cu Apple, pentru a pune la dispozitie publicului britanic handsetul iPhone. Intrebat despre impartirea profiturilor impusa de Apple, Erskine a afirmat ca o astfel de decizie este acceptata si de catre O2, cata vreme popularul produs este disponibil pe piata locala. De asemenea, reprezentantul companiei a descris telefonul produs de Apple drept “un terminal iconic cu feature-uri unice, care a atras un numar urias de cumparatori in SUA”.

In ciuda acestor afirmatii pozitive, intelegerea dintre companii nu a fost inca facuta oficiala, Erskine confirmand ca Apple nu a anuntat inca partenerul sau din Marea Britanie. Cum acest anunt va fi facut foarte curand, numeroase publicatii, printre care si The Times, considera ca intreaga poveste va fi clarificata pana la finalul saptamanii in curs. De asemenea, este posibil ca Apple sa isi prezinte partenerii europeni in cadrul showului Mac Expo, de la Paris, la finalul lunii septembrie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×