Bugul lui Samsung Galaxy Nexus cu volumul va fi rezolvat de o viitoare actualizare software

897 ori
<b>Bugul lui Samsung Galaxy Nexus cu volumul va fi rezolvat de o viitoare actualizare software</b>Google a recunoscut în sfârșit că telefonul Galaxy Nexus are probleme cu volumul, promițând și o rezolvare pentru acest bug, prin intermediul unei actualizări software viitoare. Vă reamintesc că atunci când utilizatorul unui Galaxy Nexus umbla...

Google a recunoscut în sfârșit că telefonul Galaxy Nexus are probleme cu volumul, promițând și o rezolvare pentru acest bug, prin intermediul unei actualizări software viitoare. Vă reamintesc că atunci când utilizatorul unui Galaxy Nexus umbla la setările EDGE ale acestuia risca să deregleze volumul terminalului.

Au fost și situații când telefonul a trecut pe mut și există și clipuri video care stau drept dovadă pentru acest bug. Ei bine, gigantul motoarelor de cautare alunga toate speculațiile cu privire la o problemă hardware și confirma că este vorba de o problemă de software, remediabila printr-un update ce va sosi in curand.

Cu o actualizare OTA discretă va dispărea problema și utilizatorii vor fi din nou fericiți și vor savura experienta Ice Cream Sandwich, asta până la următoarele probleme descoperite. Deocamdată, în SUA încă se așteaptă lansarea telefonului, data cea mai vehiculata fiind 8 decembrie. și în România așteptam acest device să fie lansat oficial, măcar la retaileri, dacă nu la operatorii de telefonie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×