Încă un Sony Ericsson dual core: SE Nypon, bazat pe chipsetul ST-Ericsson NovaThor - iată dovezi (Video)

1.273 ori
<b>Încă un Sony Ericsson dual core: SE Nypon, bazat pe chipsetul ST-Ericsson NovaThor - iată dovezi (Video)</b>Mulți așteaptă încă intrarea Sony Ericsson pe piața terminalelor dual core, dar nu cu multă nerăbdare, deoarece nici smartphone-urile single core Xperia nu sunt deloc de lepădat. Ei bine, se pare că pe lângă SE Nozomi, faimosul model dual core...

Mulți așteaptă încă intrarea Sony Ericsson pe piața terminalelor dual core, dar nu cu multă nerăbdare, deoarece nici smartphone-urile single core Xperia nu sunt deloc de lepădat. Ei bine, se pare că pe lângă SE Nozomi, faimosul model dual core cu ecran HD, vom mai avea încă două terminale interesante de la Sony Ericsson pe viitor: Aoba și Nypon.

Nypon este subiectul acestui articol, device-ul urmând să semene mult cu Nozomi ca înfățișare și să adopte un ecran qHD în locul celui HD și un procesor dual core ST-Ericsson NovaThor U8500. Soluția SoC și terminalul rulând Android 4.0 sunt prezentate în clipurile de mai jos, iar prototipul telefonului nu arată deloc rău. Creatorul acestui handset vrea să îl facă primul Xperia cu Android care nu folosește un chipset Qualcomm.

în ce privește NovaThor U8500, acest chipset rulează cu ușurință Android Ice Cream Sandwich și include un CPU dual core Cortex A9 de 1 GHz și un GPU ARM Mali-400 MP1. Aceasta combinație de tehnologie oferă suport pentru captura video progresivă 1080p și pentru camere de până la 20 de megapixeli. Clipurile de mai jos arăta cum ar rula cel mai nou Android pe soluția NovaThor, iar viitorul începe să sune interesant pentru Sony Ericsson, sau mai bine zis... Sony:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×