BUILD 2015: Windows 10 în versiunea pentru telefoane va aduce şi suport pentru Lumia 930, Lumia Icon în următorul build

957 ori
<b>BUILD 2015: Windows 10 în versiunea pentru telefoane va aduce şi suport pentru Lumia 930, Lumia Icon în următorul build</b>Cel mai nou build Windows 10, &icirc;n versiunea pentru telefoane nu oferea suport pentru modelele Lumia 930 şi Lumia Icon, spre dezamăgirea Insiderilor care aveau aceste telefoane. Ei bine, azi aflăm direct de la BUILD 2015 ca următorul release...

Cel mai nou build Windows 10, în versiunea pentru telefoane nu oferea suport pentru modelele Lumia 930 şi Lumia Icon, spre dezamăgirea Insiderilor care aveau aceste telefoane. Ei bine, azi aflăm direct de la BUILD 2015 ca următorul release Windows 10 pentru insideri va readuce suportul pentru acele terminale.

Oficialul Gabriel Aul, de la Microsoft a confirmat această abordare pentru viitorul build, dar şi faptul că mai durează ceva până va sosi acesta. Microsoft a ţinut să şi explice de ce popularele telefoane Lumia nu au fost suportate în versiunea actuală Win 10. Aparent, Microsoft ar fi dorit să testeze o funcţie numită "partition stitching", care era mai uşor de verificat pe modelele midrange sau low end chiar.

Aceasta permite ajustarea partitiei pentru OS în mod dinamic, pentru a face loc pentru procesul de instalare/actualizare. Aparent, telefoanele high end Lumia au partiţii destul de restrânse pentru OS, deci de aici lipsa suportului în acest build. Între timp ţin să vă amintesc că la începutul acestui an Microsoft anunţa că majoritatea telefoanelor cu Windows Phone 8 vor primi actualizarea la Windows 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×