Costul de producție al unui Apple Watch este de doar 81$

1.326 ori
<b>Costul de producție al unui Apple Watch este de doar 81$</b>Apple Watch este un device care a făcut multă agitație &icirc;n ultimul timp, ceas inteligent care s-a v&acirc;ndut &icirc;n 2 milioane de unități &icirc;ncă din prima săptăm&acirc;nă de la debutul comercial. Cu toate că prețul său de pornire...

Apple Watch este un device care a făcut multă agitație în ultimul timp, ceas inteligent care s-a vândut în 2 milioane de unități încă din prima săptămână de la debutul comercial. Cu toate că prețul său de pornire este de 350$, se pare că publicul Apple nu se uită la bani când vine vorba de noutățile companiei.

Ca în cazul fiecărui nou device ajuns pe piață, ne întrebăm care este costul real de producție al lui Apple Watch. Se pare că acest răspuns a fost dat de către cei de la IHS. În tabelul de mai sus ne sunt listate componentele integrate pe Apple Watch și costul pentru fiecare dintre acestea în parte.

Costul de producție al unui Apple Watch este de doar 81$

Ecranul este cea mai scumpă piesă aflată pe varianta Sport de 38 mm, componentă cu preț de 20.50$. După calcularea listei din tabel se ajunge la o sumă de 81.2$, cifră ce reprezintă doar 24% din prețul de vânzare al lui Apple Watch Sport (350$). Totuși această sumă nu include și cheltuielile de marketing, software, cercetare, sau licențiere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×