Bune de aruncat la gunoi: telefoane În valoare de 47 de miliarde de dolari zac nefolosite În SUA

1.530 ori
<b>Bune de aruncat la gunoi: telefoane În valoare de 47 de miliarde de dolari zac nefolosite În SUA</b>E cunoscut faptul că americanii pot face bani din orice, dar iată un domeniu în care ar putea face miliarde, sau măcar miliarde de dolari în plus. Aparent există în SUA telefoane neutilizate care zac în casele posesorilor și nu sunt reciclate,...

E cunoscut faptul că americanii pot face bani din orice, dar iată un domeniu în care ar putea face miliarde, sau măcar miliarde de dolari în plus. Aparent există în SUA telefoane neutilizate care zac în casele posesorilor și nu sunt reciclate, iar valoarea lor este de 47 de miliarde de dolari.

Informația vine de la o mare companie de reciclare din State, care a realizat un studiu în această privință. Sondajul arata că jumătate dintre consumatori au 2 sau mai multe telefoane mobile nefolosite în casă, media fiind de 1.8 terminale. Valoarea medie a unui astfel de handset reciclat este de 91 de dolari, deci americanul de rând ar putea câștiga în jur de 160 de dolari fără a face ceva special, doar cedând aceste reciclabile.

SellCell.com estimează că americanii au telefoane în valoare de aproape 50 de miliarde de dolari în preț de reciclare în casele lor. Cifra este în creștere, la ultima măsurare din 2013 ea fiind de 33.8 miliarde de dolari. Probabil vă întrebați și de ce ar păstra cineva un telefon depășit sau foarte vechi. Printre motive se număra ideea de "telefon de rezervă", apoi valoarea afectivă și evident și... lenea.

Recunoașteți, câți dintre voi aveți un Bosch, LG, Motorola și mai ales Nokia vechi aruncat pe undeva prin casă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×